2013/02/27

So hold your head up and tell yourself that there's something more

_MG_2703-tile
_MG_2700m-tile

Hirveän kärsimättömänä henkilönä mun on pakko päästä korkkaamaan tää uus blogi mahdollisimman nopeasti, vaikkei mulla just nyt mitään hienoa aloitustekstiä tuukaan mieleen :-D Mutta täällä sitä ollaan, vihdoin ja viimein uudessa blogissa ja voi huhhuh, mulla on ollut tätä hommaa ikävä! En tiiä johtuuko se keväästä, tästä uudesta alusta vai lukion lukulomasta, mutta bloggaamisinto on täällä taas, suurempana ku pitkään aikaan.

Mielelläni höpöttäisin enemmänkin, mutta äiti patistaa mua vielä siivoomaan ennen jumppaa ja muistin just, että lupasin itselleni aina kirjoittaa englanninkielisen käännöksen näiden tekstejen loppuun, ja sehän tuplaa tähän hommaan kuluvan ajan :D Pidemmittä puheitta tervetuloa uuteen blogiin, hihiii!

---
As an impatient person I couldn't wait any longer to get this new blog started, even though I don't really have anything to say :D But here I am, so excited I just can't hide it! I've missed blogging so much, and now I finally get to do this in a blog I'm proud of. Oh yeah, and this time I won't forget these translations, I promise! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥