2013/11/24

We see eye to eye, heart to heart

DSC_6150
DSC_6175
DSC_6161m
DSC_6178

Vietettiin pitkästä aikaa viikonloppua täällä kotona Turussa ja vielä ihan kahdestaan, mutta tekemistä on silti riittänyt! Lauantaina poljettiin kaupunkiin tekemään kaikkia tarpeellisia ostoksia ja Ronny nappas samalta reissulta muutamat kuvat. Onneks joku sentään osaa ja jaksaa tuon kameran kanssa :D

Koko päivän shoppailun jälkeen rupesin haaveilemaan Niskan peltileivästä (maailman parhaimman näköstä ja kuulloista pizzaa!), mut kun astuttiin sisälle kyseiseen raflaan niin se oli aiiivan täynnä. Melkeen tirautin muutaman kyyneleen, mut mahduttiin onneks sisälle Dennikseen ja sain semikorvaavaa pizzaa :D Sieltä kiiruhdettiin vielä salille, jonka jälkeen laitettiin kotona leffa pyörimään ja naposteltiin vähän terveellisempiä herkkuja. Voi miten mulla on ollut ikävä koti-iltoja!

Tänään ollaan vihdoin hoideltu maailman suurin tiskivuori (kiitos Ronny♥) ja laitettu joulua tänne meidän kämppään. Just sopivasti satoi ensilumikin :-) Vähän tunnelmaa latistaa kyllä nyt kaks viikkoa kestänyt päänsärky, huomenna on varmaan pakko käväistä lääkärissä...

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin näin ekaa kertaa ihan sattumalta, kun selailin jonkun muun turkulaisen bloggaajan kommentteja ja oli hauska huomata, kun lueskelin sun noita vanhempia postauksia, että asut ihan mun/meidän naapurissa : DD Siis tuosta teidän pihasta tunnistin, kun tulee käveltyä sen ohi melkein päivittäin! Tulipa kauhee stalkkeri kommentti, mut oli pakko päästä jakamaan tää tärkeä huomio, hah. Mut tervetuloa Turkuun ja tänne asumaan, toivottavasti viihdyt, mäkin oon täällä viihtynyt jo kohta viitisen vuotta opiskeluiden puolesta ;)

    VastaaPoista
  2. Eikä, ihana! Ei hätää, ei ollut liian stalkkeri kommentti, vaan just mahtavaa kuulla et täällä asuu muitakin haha! :DD Mäkään en ois voinut vastustaa kiusausta kommentoida tollasesta :D Viis vuotta, hui :D Saattaa olla että mä en viihdy opiskelijana niin kauaa, mut Turusta oon kyllä pitänyt :) Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥