2014/02/12

Show me how big your brave is

_MG_7584

Ehdin jo melkein vaipua epätoivoon, etten koskaan saa töitä töitä täältä Turusta mut tadaa - tällä hetkellä oon sekä erään siivousfirman listoilla että menossa ens viikoks Postiin töihin! Ja kaikki nää hyvät uutiset kahden päivän sisällä! Oon ihan innosta piukeena :D Oon viimeiset pari kuukautta kävellyt jokaisen Postin ohi haikein mielin, eikä asiaa oo yhtään auttanut se, että pari työpaikkaa Itellalla meni multa sivu suun. Epätoivoisen sähköpostin lähettäminen myyntiesimiehelle tais kuitenkin auttaa ja sain kutsun töihin!

Tän lisäks ylitin itseni maanantaina ja pidin puheviestinnän harjoitusryhmässä todella itseni näköisen puheen, vaikka yleensä oon tuntenut siellä itseni porukan hiljaisimmaks tylsimykseks. On niin turhauttavaa jossain syvällä sisimmässään tietää, että on oikeesti ihan jees tyyppi - mut silti sulkeutua kuoreensa kun ois mahdollisuus näyttää se myös muille.

_MG_7652

Muita ilonaiheita on ystävänpäiväpaketti mammalta (ihana lähetti mulle mm. sydämenmuotoiset lusikat jäätelöä varten, mun rakastamia chia-siemeniä ja raakasuklaata sekä lämmitettävän vehnätyynyn ♥) huominen kahvittelu luokkakaverin kanssa ja perjantainen vuosipäivä, jota varten ollaan varattu pöytä kivaan ravintolaan :-) Ukki täyttää viikonloppuna pyöreitä ja ajetaan vielä Etelä-Pohjanmaalle käymään synttärikahveilla. Tänne kuuluu siis vihdoin vähän parempaa :-)

2 kommenttia:

 1. Hei ihana merkintä! Ja pakko sanoa, että onpa teillä osuva vuosipäivä! ;) Mekin ajateltiin lähteä perjantaina joko laskettelemaan (koska kaksi yhden hinnalla!) tai jos sää on ankea, niin myöskin ravintolaan - tosin vain ystävänpäivän kunniaksi. Lisää tällaisia hyvänmielen merkintöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Bea! :) No niin on hahah! Kaksi yhden hinnalla kuulostaa kyllä ihan loistavalta suunnitelmalta - toivotaan et sää suosii teitä :)

   Ja joo, pitää olla hyvällä tuulella vähän useammin! :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥